Абітурієнту

пʼятницю, 24 листопада 2017 р.

Урок мужності із воїнами-учасниками АТО

     З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до рідної країни, гордості за наших захисників, викладач історії Нестеренко Т.М., 24 листопада  організувала та провела урок мужності. Були запрошені наші земляки: учасники АТО – заст.військового комісара Овідіопольського райвійськкомату Книш Олександр Євгенович,  учасник АТО, випускник нашого училища Довганюк Руслан Олександрович та волонтери Довганюк Лариса Петрівна, Орлова Тетяна Миколаївна.


 Запрошені гості -це люди сильної волі, міцного характеру, впевнені в собі , справжні патріоти України. З глибоким сумом та болем в очах бійці ділилися з учнями спогадами, розповідали що пережили за час, проведений в зоні АТО. Прикладом показали, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але і вчинками доводити це. Воїни намагалися у доступній формі розповісти учням про життя на війні, про те, як боронилися і наступали, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братство.






    Волонтери подякували учням за те, що вони морально підтримують воїнів своїми листами, малюнками, оберегами. Ця підтримка для них є надзвичайно важливою.
   Події останніх місяців у котрий раз довели, що український народ неможливо подолати. Вони тільки об’єднали нас, збудили в кожного з нас почуття щирого й глибокого патріотизму, дали змогу проявити себе безкорисливими, щедрими, готовими на все заради незалежності та кращого майбутнього нашої держави.

Завершилася зустріч фотографією на пам`ять.
Такі уроки мужності назавжди залишиться у пам’яті учнів та стануть справжніми уроками життя.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.