Абітурієнту

четвер, 16 листопада 2017 р.

Святковий захід до Дня працівника сільського господарства

     Багато свят у нашому календарі, але День працівника сільського господарства гідний особливої уваги.
     З цієї нагоди в нашому навчальному закладі з метою підвищення престижу робітничих професій сільського господарства з 13 по 17 листопада проводиться Тиждень фахової майстерності з професій сільськогосподарського напрямку.
    В рамках тижня, 16 листопада, було проведено святковий захід присвячений Дню працівника сільського господарства. Підготували та провели свято учні 208 групи, під керівництвом заст.директора з НВихР Самойленко Н.Г. та класного керіника Попова С.І. 




Вручення Грамот: за вагомі показники в навчанні за своєю професією та добросовісне відношення до виконання учнівських обов'язків




Учні 108 гр. Сергєєв А., Остроущенко О., Мазур В., підготували вірші та цікаву інформацію щодо пам'ятників хліборобам (кл.керівник Нестеренко Т.М., майстер в/н Кротенко М.С.)



Дівчата 309 групи підготували чудовий танок (кл.кер.Попова Н.М., майстер в/н Руссу Л.М.)





На честь свята, учні ІІІ курсу, Очкань Василь та Носков Ян прочитали вірші-побажання.  За перший виступ та участь у заході, хопці були нагороджені грамотами (кл.кер. Мазур Л.К., майстер в/н Попов С.І.)





Хлопці висловлюють велику вдячність викладачам спецдисциплін та майстрам виробничого навчання, які пов’язали свої долі із сільським господарством, та передають безцінний досвід учням які обрали сільськогосподарську професію. 


Пісня привітання від учнів 104 групи. Співають Диндаренко Д. та Родянчук Н. (кл.кер. Гавришків О.Б., майстер в/н Являнська Л.В.)


Учні 303гр. Ангурян Р. та Гончарук М. підготували вірш та загадки. За правильну відповідь - солодкий приз! (кл.кер. Балан О.В., майстер в/н Являнський В.С.)





Войтюк Андрій (учень 208гр) - презентація роботи під назвою "Робот" 



Подарунок в музей училища


Вітаємо зі Святом!
 Живіть довго і щасливо! І нехай у вашому житті завжди поряд буде кохання…любов до матері і батька, до землі. Чекайте світлого чистого кохання. І воно обов’язково прийде до ваших сердець. Надійтеся й вірте в це всією душею.









Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.