Абітурієнту

суботу, 25 жовтня 2014 р.

Архів 2014-2015н.р.

Тиждень перукарської справи 2014-2015н.р.


Проведення тижня перукарської справи сприяло підвищенню інтересу учнів до майбутньої професії, удосконаленню професійних знань , умінь та навичок. 
Завданням тижня перукарської справи було : навчити учнів творчо мислити, виробляти ідеї, знаходити шляхи їхньої реалізації на практиці, виховувати потребу у творчості, в удосконаленні естетичного смаку; що було досягнуто.
читати далі...



Тиждень фахової майстерності з професії "Кухар"2014-2015н.р.


 

Метою проведення конкурсу було формування пізнавального інтересу до вивчення спец предметів з професії "Кухар", виховання любові до обраної професії, наполегливості у досягненні поставленої мети, почуття відповідальності та взаємоповаги. 

читати далі...


Тиждень знань з Правил дорожнього руху 2014-2015н.р.


  Проведення Тижня  Правил дорожнього руху сприяло підвищенню інтересу учнів до майбутньої професії, удосконаленню професійних знань, та навичок, розвитку уміння логічно розмірковувати і робити висновки із ситуацій на дорогах.

читати далі...




Тиждень з професії "Оператор комп'ютерного набору, конторський службовець (бухгалтерія)




















З 1 грудня  по  5 грудня  в ДНЗ «Овідіопольське професійно-технічне аграрне училище», був проведений тиждень  з професії «Оператор комп’ютерного набору, конторський (офісний) службовець (бухгалтерія). 


Будити в дітях прагнення думати...

На це спрямована навчальна програма з позашкільної освіти гуманітарного напряму  «юні філателісти», розроблена викладачем Овідіопільського про фесійно -технічного аграрного училища 
Тетяною Нестеренко.

читати далі...

В дусі патриотизму

Дівчата, які навчаються на перукаря, підготували  патріотичну заставку, та показали ії на Святі 1 вересня 2014-2015н.р.




1 2 3 4 5


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.