Абітурієнту

вівторок, 18 листопада 2014 р.

Проведення в училищі Тижня з професії «Водій автотранспортних засобів категорії С1»

Згідно з планом училища на 2014/2015 навчальний рік в училищі був проведений Тиждень з професії «Водій автотранспортних засобів категорії С1»,  мета якого - поглиблення та удосконалення знань з ПДР, водіння автотранспортних  засобів, а також формування у майбутніх водіїв  культури поведінки на дорогах.
        Тиждень  проводився у 2014-2015 н.р. з 03.11.2014 р. по 07.11.2014 р.
        Для проведення Тижня   викладач Правил дорожнього руху Руссу М.В., інструктор з практичного водіння Матвієнко П.Д., та учні груп 303, 308 запланували та провели змістовні заходи.

       Оголошення про проведення Тижня знань з професії оприлюднилося завчасно.













ПОНЕДІЛОК
           03.11.14 року  Тиждень  розпочався з виставки тематичних газет.
           В газеті «Історія правил дорожнього руху» розповідається як розвивалися зародки Правил дорожнього руху на території сучасної України і в державах до складу яких вона входила.















В газеті «Автомобили: вчера, сегодня, завтра» розповідається про історічні та сучасні автомобілі, про те, що нас жде в майбутньому: на якому транспорті нам прийдеться пересуватися.

   Готуючи газети, учні самовдосконалюються та поглиблюють знання з історії Правил дорожнього руху та автомобілів. Матеріали газет сприяють зацікавленості учнів училища до автосправи.
 Виконуючи тематичні малюнки, в учнів розвивається образна уява, з’являються ідеї, поглиблюються знання з Правил дорожнього руху та безпеки дорожнього руху.












Фото галерея робочих моментів з професії "Водій автотранспортних засобів" також привернула до себе увагу учнів інщих професій та викладачів училища.











       Зацікавленість учнів училища викликала виставка новинок літератури з Правил дорожнього руху,  Безпеки дорожнього руху...











...та наочні посібники з вивчення Правил дорожнього руху.


















ВІВТОРОК
         04.11.2014 року на загально училищній лінійці Заступником директора з навчально-виробничої роботи Балан С.Г. оголошено про тривалість Тижня з професії. Також цього дня був проведений Брейн-ринг з Правил дорожнього руху між командами груп 303 та 308 «Невгамовні водії»
 Мета Брейн-рингу: 
-Здійснити контроль вивчення навчального матеріалу, узагальнити знання учнів з предмету “Правила дорожнього руху”.
-Розвивати уміння учнів відповідати на проблемні питання та давати усні відповіді на питання. 
-Виховувати почуття відповідальності, організованість та працелюбність.

СЕРЕДА
         05.11.2014. Демонстрація документального відеофільму  «Водитель»


























ЧЕТВЕР
           06.11.2014 року. Практичне водіння автомобіля учнями 303 та 308 груп з професії «Водій автотранспортних засобів категорії С1»
          Практична частина Тижня знань Правил дорожнього руху розпочалася з відвідування автомайданчика училища, де за сприяння заступника директора з навчально-виробничої роботи Балан С.Г. та викладача предмету «Правила дорожнього руху» Руссу М.В., провелася об’ємна робота з підготовки автомайданчика до практичної частини предметного Тижня.
















Практична частина, що проводилася на навчальному автомайданчику, передбачала виконання п’яти завдань: 
-водіння автомобіля по прямій і з поворотами, 
-рушання автомобіля на підйомі, 
-змійка (переднім і заднім ходом), 
-вісімка та заїзд заднім ходом.














П’ЯТНИЦЯ
          07.11.2014 року. Теоретична частина предметного тижня з професії "Водій автотранспортних засобів ( категорія С1)" проходила в кабінеті «Правила дорожнього руху» і складалася з тестових завдань та полягала у комплексній перевірці знань із предметів: "Правила дорожнього руху" й "Основи безпеки дорожнього руху".  














Проведення Тижня з професії "Водій автотранспортних засобів ( категорія С1)" сприяло підвищенню інтересу учнів до майбутньої професії, удосконаленню професійних знань, та навичок, розвитку уміння логічно розмірковувати і робити висновки із ситуацій на дорогах.

викладач ПДР та ОБДР
Руссу Микола Васильович

Шановні гості! 
Напишіть свої враження від того, що ви бачили. тим, хто готував захід, буде приємно прочитати про себе:-)

Запрошуємо до фотогалереї...

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.