Абітурієнту

четвер, 25 грудня 2014 р.

Тиждень з професії "Оператор комп’ютерного набору, конторський (офісний) службовець (бухгалтерія)"


З 1 по 5 грудня  в ДНЗ «Овідіопольське професійно-технічне аграрне училище» був проведений тиждень  з професії «Оператор комп’ютерного набору, конторський (офісний) службовець (бухгалтерія). 
Тиждень був насичений:  

  
  Першого дня  був конкурс стінних газет, де учні   продемонстрували   як  свої вміння  гарно малювати, так і вміння  працювати  з ПК.  Також учні продемонстрували як виглядала їх професія багато років тому, і як вона виглядає у наш час. 
Викладачі зробили чудову виставку всієї літератури, за допомогою якої проводиться підготовка до уроків , до написання дипломних робіт.


Другого дня було  проведено бухгалтерський турнір   «Хто зверху»  з учнями третього курсу. 
Гра була  дуже насиченою, учать приймали не тільки учні, алей й гості які були присутні.  Тут було продемонстровано і бухгалтерські навики та вміння учнів, і  їх  спостережливість,  уважність,  прагнення допомогти один одному  у виконанні певних завдань. Під час розв’язування кросворду учні продемонстрували свою кмітливість та швидкість. Під час  цього турніру учні  підтвердили, що їх знання дійсно на  належному  рівні і викладач  старанно виконує свої обов’язки та надає весь необхідний матеріал для навчання.
  Третій день   захопив  учнів  грою   «Брейн-ринг» між учнями першого та другого курсу.  Гра була яскравою та  завзятою, адже не перший ані другий курс не  хотіли поступатися. Саме нічиєю і закінчилася ця гра. А це свідчить про те, що  учні  у нас старанні та  завжди намагаються взяти всі ті знання якими з ними діляться наші викладачі.  Учні з задоволенням грали та демонстрували свої знання, адже їх захвачувала жага до перемоги.  Кожен приймав активну участь , намагалися діяти  дружньо. Тож ціль, яку поставив викладач була досягнена, а це і є головним.

Четвертого дня,  учні всіх груп «Оператор комп’ютерного набору, конторський (офісний) службовець (бухгалтерія)»  під керівництвом майстрів в/н та  викладачів спецдисциплін, підготували чудову презентацію, у якій розповіли про  «серце» училища, а саме про  всіх тих, хто  працює  в  ДНЗ «Овідіопольське професійно-технічне аграрне училище» . Увагу  приділили кожному,  та продемонстрували свої навики не тільки як оператори комп’ютерного набору, але й як чудові  учні, які з повагою ставляться до праці кожного, хто  робить свій вклад у життя училища. Велика увага була приділена саме викладачам спецдисциплін та майстрам в/н, адже саме  завдяки тому що вони навчили, учні  й змогли зробити таку чудову презентацію свого навчального закладу.


На п’ятий день було проведено підсумок плідного тижня, а саме проводилося нагородження  всіх тих учнів, які приймали активну участь у проведенні   тижня, який був присвячений саме їх професії.
 Всі залишилися задоволені, а це  і є  найголовнішим! 





























Шановні гості! 
Напишіть свої враження від того, що ви бачили. тим, хто готував захід, буде приємно прочитати про себе:-)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.