Абітурієнту

понеділок, 20 лютого 2017 р.

"Моя професія - Кухар!" Отримання диплому кваліфікованого робітника

    Настав надзвичайно хвилюючий день для випускників з професії "Кухар" ( на базі 11класу, майстер в\н - Токмак С.В.). Це день - який відкриває безмежні горизонти перед тепер вже колишніми учнями, день - який примушує серця шалено битися від усвідомлення того, що доля набирає нових обертів, кличе майбутніми перспективами та сподіваннями, і, водночас, завмирає від ніжної та світлої печалі прощання з викладачами, майстром виробничого навчання, друзями, стінами училища, які за період навчання стали рідними.


    Було все: падіння і злети, невдачі і успіхи, сум і радість. Позаду захист дипломних робіт, який з'їв, мабуть, не одну нервову клітину, а тепер ми зібралися на свято, щоб провести випускників у доросле життя - інколи тернисте, але таке прекрасне.   
 
    Не всі випускники змогли прийти на свято. Багато з них вже успішно працюють за обраною професією. Ми дуже радіємо їхнім успіхам! Бажаємо випускникам знайти правильну стежину у своєму житті і не сходити з неї, не втрачати віри в себе, навіть коли ніхто не віритиме, завжди мати Бога в серці та пам'ятати своїх батьків і вчителів, які завжди будуть тим вогником, що світитиме незгасимо все життя і не дасть заблудитися на життєвих просторах.










Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.