Абітурієнту

четвер, 19 листопада 2015 р.

Семінар для перукарів від компанії "Акме"

16.11.2015р. на базі Овідіопольського  училища у майстерні перукарів відбувся семінар  парфумерно-косметичної компанії  Акме на тему «Світ кольору від компанії Акме »

          Семінар був організований з метою ознайомлення учнів професій «Перукар» з професійною косметикою фірми, розширення знань у косметичних виробах для перукарів.

У семінарі прийняли участь представники компанії Акме, технолог  Оксана, учні 2-3го курсів, майстри виробничого навчання Руссу Л.М. та Жукова Ю.Д.
            Технолог компанії розповіла про компанію та продемонструвала продукцію Акме. Детально пояснила основи колористики, учні конспектували та активно обговорювали  отриману інформацію. 


Після ознайомлення з теорією  перейшли до практичного відпрацювання отриманих знань.  Завчасно, згідно домовленості, була обрана модель на волоссі якої було здійснено фарбування.  Інструменти та матеріали були наданні від компанії Акме.


По закінченню семінару Оксана,технолог  компанії, вручила сертифікат та подякувала за надане приміщення  та теплий прийом.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.