Абітурієнту

пʼятницю, 27 листопада 2015 р.

Ніхто не перекреслить мій народ

Згідно Указу Президента України Порошенко П.О. 21 листопада в нашій державі відзначається День Свободи та Гідності.


Овідіопольська центральна районна бібліотека разом з викладачем історії ОПТАУ Нестеренко Т.М. 19 листопада провели літературно-патріотичну годину «Героям слава!», присвячену Дню Свободи і Гідності.
Нестеренко Т.М. разом з учнями 202 групи ОПТАУ Голуб О. та Калініним К. розповіли історію трьох українських революцій сучасності: Революції на граніті (1990), Помаранчевої революції (2004-2005рр.) та Революції гідності (2013-2014 рр.).
Бібліотекарі Овідіопольської ЦРБ Черпатюк О.В. та Слободянюк Н.М. надали свіжу інформацію про трагічні дії на Сході нашої держави, розповіли про наших героїв-земляків, які загинули в АТО за період 2014-2015 рр.: Колісниченка Євгена, Кіфоренка Бориса, Бороліса Яна, Кушніра Олега. Бібліотекарі запалили свічку пам’яті та запропонували вшанувати пам’ять загиблих на Сході України хвилиною мовчання.
З авторським віршем «Віра в майбутнє» виступила учениця НВК Козяр Анастасія. Вірші про Майдан і АТО читали також і учні ОПТАУ Івлєва І., Кіоссе А., Харитонова О., Ангурян Р.
Дуже цікаву подорож в філателістичну країну здійснили учасники гуртка «Юний філателіст» (СЮТ, керівник Нестеренко Т.М.) Кісеолар Н. та Крайник І. (204 гр. ОПТАУ). Вони розповіли про конверти та марки, присвячені українським революціям сучасності та подія в зоні АТО.
Бібліотекар ЦРБ Паламарчук Л.В. представила присутнім книжково-ілюстративну виставку «Героям слава». Учасники літературно-патріотичної години мали змогу познайомитися з фотовиставкою «Мій Майдан» (автор-очевидець подій Нестеренко Т.М.) та прослухали і передивилася аудіо і відео матеріали за темою.



Слободянюк Н.М.,

бібліотекар Овідіопольської ЦРБ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.