Абітурієнту

четвер, 29 жовтня 2015 р.

Історична година «Нескорена Україна»

                   

28 жовтня відзначається день визволення України від фашистських загарбників, який було встановлено Указом Президента України № 836 від 20.10.2009 р. з метою всенародного відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні.



       
 Бібліотекарі Овідіопольської ЦРБ Паламарчук Л.В. і Слободянюк Н.М. разом з викладачем ОПТАУ Рудянчук А.І. провели історичну годину «Нескорена Україна». Розповіли присутнім про події Другої світової війни, про безсмертний подвиг українського народу під час визволення України від фашистських загарбників. 
        Учні ОПТАУ читали вірші про війну, лунали пісні воєнної тематики. На завершення заходу бібліотекарі ознайомили всіх присутніх з книжковою виставкою «Вічний вогонь нашої пам’яті», на якій розміщені книги та періодичні видання, що висвітлюють події тих часів у сучасному баченні. На виставці також представлені ілюстровані видання та художня література.
Пам’ять про тих, хто переміг у війні, повинна жити у свідомості та серцях поколінь. Адже Україна дорого заплатила за цю перемогу. Близько 10 мільйонів її синів і дочок полягли в землю, щоб прийдешні покоління жили в мирі.

Слободянюк Н.М.,
бібліотекар Овідіопольської ЦРБ




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.