Абітурієнту

пʼятницю, 16 жовтня 2015 р.

Його ім’я носитимуть катер і вулиця - Євген Колісниченко

 Важко змиритися зі смертю, а зі смертю молодої людини… ще важче.

Його життя було як феєрве́рк– красиве і коротке. 


      З 2003 по 2006 рік навчався у Овідіопольському ПТАУ і отримав диплом за професією "Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, слюсар з ремонту автомобілів, водій автотранспортних засобів (категорія "С")"
      
Після закінчення училища, а потім - Білгород-Дністровського морського рибопромислового технікуму Євген Колісніченко зробив ще один свідомий крок до юнацької мрії про море - пішов на службу за контрактом у Одеський загін Морської охорони.
         Все було у цього хлопця! Мрія,  кохання, родина.
         Йому б  приносити радість своїм близьким – не судилося!
          Події АТО на устах, в серцях і душах кожного українця. Нам болить, а найбільше болить тим, чиї діти, чоловіки, онуки стали учасниками АТО. 
        У червні 2014 року, коли загроза зі Сходу країни наростала, від Одеського загону Морської охорони було сформовано спеціальний підрозділ для посилення захисту українськоросійського кордону. До складу підрозділу увійшли відповідальні, свідомі, добросовісні, справжні моряки-прикордонники. Саме таким і був старший матрос Колісниченко.

         Тюрмакова З.Д., класний керівник (згадує)
"Я пам'ятаю кожного свого вихованця. Євген був спокійним, врівноваженим, дисциплінованим учнем. Я не пам'ятаю жодного конфлікту хлопців з ним. Привчений батьками до праці, Євген добросовісно виконував всі доручення."
         Нестеренко Т.М., викладач історії
"Такі, як Євген повинні жити. Він був прекрасною, чуйною , доброю людиною. Був надійним і вірним".
        Попова Н.М., викладач з креслення
"В моїй пам`яті Євген залишився завжди усміхненим і щирим. Він не був відмінником, але все виконував добросовісно. У нього було загострене відчуття справедливості. Це був хлопець із справжніми чоловічими рисами (сміливість, справедливість, вірність)"
         Був… Про Єгена в минулому часі?!
         Страшна звістка облетіла Овідіополь… 07.08.2014 року, під час обстрілу колони Євгена не стало... Доля  йому відміряла 26 років. Детальніше на сайті Державна прикордонна служба України
       Важко знайти слова, які б заспокоїли материнське серце, притамували біль  рідним.  Важко повірити, що безмежно щире, наповнене любов`ю, серце Євгена на віки зупинилося. В пам`яті тих, хто знав Євгена Колісниченко, він залишиться високим, красивим юнаком з червоним рум`янцем на щоках, з очима повними любові і тепла, з добротою, яка переповнювала все його єство. 
Світла пам'ять про Колісниченко Євгена назавжди залишиться в наших серцях.
(Випуск 308гр 2006 рік, Евген Колісниченко в першому ряду ліворуч - посміхається)

                                                           З глибоким сумом учнівський, 
                                                            педагогічний, батьківський колектив 
                                                             ДНЗ "Овідіопольське ПТАУ"




                                                                 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.