Абітурієнту

вівторок, 20 жовтня 2015 р.

«Козацькі розваги» до Дня захисника України.

13.10.2015 року  в училищі було проведено спортивне свято «Козацькі розваги» до Дня захисника України.


          Мета: прилучити учнів до джерел національної icтopiї, культури; сприяти патріотичному вихованню, осмисленню себе, своєї особистості як частини великого українського народу; пробуджувати національну свідомість; загартовувати учнів фізично i морально.

У святі прийняли участь:  Кондратьєв Д.(304гр), Гладченко М.(203гр), Гриценко М.(203), Геращенко Г.(103гр), Соболєв Є.(104гр), Заремба Б.(102гр), Шевченко П.(105гр), Томченко Д.(108гр), Ангурян Р.(103гр), Москалик А.(108гр)



            Усі учасники отримали масу позитивних емоцій та велике задоволення від спортивно – розважального свята , а переможці ще й грамоти.

І місце -     Кондратьєв Дмитро, учень 304 групи
ІІ місце -   Соболєв Євген, учень 104групи
ІІІ місце -  Ангурян Рустам, учень 103групи
Гриценко Михайло (учень 203гр) був нагороджений грамотою за найкращий результат стрибка у довжину з місця.



          Хочеться від щирого серця привітати усіх козаків з  світлим днем: Покрови Пресвятої Богородиці, що відзначається щорічно 14 жовтня.
          Ідея козацтва щільно переплелася з історією українського народу. І сьогодні козак - це не той, хто одягнений у шаровари. Козак, це перш за все, воїн за духом, але воюватиме він тільки за одну річ - свободу. То ж нехай прагнення волі та незалежності і надалі буде неодмінною рисою українських козаків.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.