Абітурієнту

пʼятницю, 18 листопада 2016 р.

Майдан – заклик до совісті і гідності

   "Майдан – заклик до совісті і гідності". За такою назвою 18 листопада бібліотекарями Овідіопольської ЦРБ і викладачем історії Нестеренко Т.М. було проведено історико-патріотичні читання, присвячені 3-й річниці трагічних подій на майдані Незалежності, коли під час Революції Гідності з 18 по 20 лютого було поранено більш як тисячу людей, загинуло понад 100 протестувальників, яких сьогодні ми називаємо Небесною Сотнею.

   
Пам’яті Небесної Сотні було присвячено літературний монтаж, який виконали учні групи 209 Мельнікова Х., Чайковська Л., Снєгур Ю., Коваль А., Лафаза Н., Матвієнко В., Гораш Н., Стоянова В., Сєргєєва З.


   Учень 302 групи Голуб П. прокоментував фотовиставку «Мій Майдан» (автор фото Нестеренко Т.М.). Учасник гуртка «Юний філателіст», учень групи 103 Малюк А. розповів про колекцію марок «Небесна Сотня» і «АТО».




    Бібліотекарі ЦРБ презентували книжково-ілюстративну виставку-реквієм «Героям Слава!»,  на якій були представлені книги та періодичні видання, присвячені подіям Революції Гідності. Присутні прослухали і передивилася аудіо і відео матеріали за темою.




Бібліотекар Овідіопольської ЦРБ

Слободянюк Н.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.