Абітурієнту

понеділок, 8 грудня 2014 р.

Cемінар парфумерно-косметичної компанії Estel


04 .12.2014 року о 11.00 на базі Овідіопольського  училища у майстерні перукарі відбувся семінар  парфумерно-косметичної компанії Estel на тему «Світ кольору від компанії Estel»

Семінар був організований з метою ознайомлення учнів професій «Перукар» з професійною косметикою фірми, розширення знань у косметичних виробах для перукарів.
У семінарі прийняли участь представники компанії Естель, технолог Колеснікова Олена, гості від салону краси, учні 2-3го курсів, майстер виробничого навчання Бородай А.В.



Технолог компанії розповіла про компанію та продемонструвала продукцію Естель. Надала  книжки-зошити, по яким учні працювали весь семінар. Детально пояснила основи колористики, учні конспектували та активно обговорювали  отриману інформацію. Розв’язували задачі на змішування фарбників та окисників різних процентів.


























Після ознайомлення з теорією  перейшли до практичного відпрацювання отриманих знань.  Завчасно, згідно домовленості, була обрана модель на волоссі якої було здійснено фарбування.  Інструменти та матеріали були наданні від компанії Естель.


По закінченню семінару Олена,технолог  компанії, вручила сертифікат та подякувала за надане приміщення  та теплий прийом.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.