Абітурієнту

пʼятницю, 28 листопада 2014 р.

Тематична година




 Ви змусили здригнути світ,

Змінили долю рідної країни.

Небесна Сотня – правди цвіт!

Героям Слава! Слава Україні!








Україна відзначає 21листопада День гідності та свободи.
28 листопада 2014 року в нашому училищі був проведений урок гідності, присвячений подіям Євромайдану та пам'яті Героїв Небесної сотні. 
21 листопада 2013 року, за кілька днів до саміту у Вільнюсі, Кабінет Міністрів України вирішив призупинити процес підготовки до укладання угоди про асоціацію між  Україною та Європейським Союзом.
Саме ця заява, яка була дуже несподіваною та вкрай непослідовною, викликала масове обурення у громадян України. Наші люди, як і в 2004 році, знов проявили гідність – вони вийшли на Майдан в знак протесту проти такого ганебного ставлення президента Віктора Януковича до всього народу України. Страйк оголосили студенти деяких вищих навчальних закладів. Саме вони стали найактивнішою і найчисленнішою частиною Євромайдану.
Революція гідності не тільки сколихнула країну хвилею нечуваного патріотизму, а і показала важливість національної ідеї. І як наслідок, 27 червня 2014року, Україна і Європейський Союз завершили підписання угоди про асоціацію в повному обсязі.

































Дякуємо бібліотекарям Овідіопольської районної бібліотеки 
Слободянюк Н.М. та  Л.В. Паламарчук, керівнику гуртка "Художнє читання" Н.Ф. Пушкаренко, за цікавий урок, який пройшов на високому ідейному та емоційному рівні. 
Запрошуємо переглянути сторінку "Мій Майдан"- крізь призму об'єктива, де вчитель історії Т.М. Нестеренко пропонує свій погляд на події, які вона побачила крізь фотооб'єктив 4 січня 2014 року. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.