Абітурієнту

вівторок, 20 лютого 2018 р.

Історико-патриотична година «У їхніх серцях жила Україна»




18 -20 лютого чотири роки тому сталися найтрагічніші події Революції Гідності – снайпери відкрили прицільний вогонь по майданівцях. Загалом у протистоянні з антинародним режимом загинуло понад 100 осіб. Образно ми називаємо їх Героями Небесної Сотні. І кожного року в ці дні Україна вшановує своїх загиблих синів.
 
 16 лютого бібліотекарі центральної районної бібліотеки разом з викладачем історії ОПТАУ Нестеренко Т.М. з приводу вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні провели історико – патріотичну годину «У їхніх серцях жила Україна». Перегортаючи трагічну і героїчну сторінку сучасної української історії, бібліотекарі нагадали присутнім про подвиг Героїв Небесної Сотні. Нестеренко Т.М. ознайомила учасників заходу з авторською фотовиставкою  « Мій Майдан». Вона також продемонструвала експонатзі своєї нумізматичної колекції «Герої Небесної Сотні», на якому викарбувані до болю зворушливі слова : « Мамочко, вибач за чорную хустку…»
  


     Учасник гуртка «Юний філателіст»(СЮТ) Сергєєв Антон прокоментував філателістичну колекцію присвячену Героям Небесної Сотні. Учні ОПТАУ підготували літературний монтаж про події на Майдані.
     На закінчення заходу бібліотекарі зробили огляд книжкової виставки «Навіки герої, яких забувати не можна…». Завершився захід патріотичною піснею «Молитва за Україну».


 Бібліотекар ЦРБ        Слободянюк Н.М.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.