Абітурієнту

понеділок, 25 квітня 2016 р.

День відкритих дверей

21 квітня 2016 року в ДНЗ «Овідіопольське професійно-технічне аграрне училище» відбулося свято «День відкритих дверей». 

Це свято викликає великий інтерес серед батьків та учнів шкіл, бо в цей день можна познайомитися з навчальним закладом зсередини. Адже найголовніша мета проведення Дня відкритих дверей - зробити училище максимально доступним для учнів та всіх бажаючих,  і познайомити їх з навчальним процесом.
У рамках Дня відкритих дверей та для кращого розуміння майбутньої професії відбулася профорієнтаційна година під назвою: «Хочу-Можу-Треба»
На заході, учні дізналися про професії, які можна отримати навчаюсь в училищі, давали відповідь на запитання, чому на їх думку  є люди, які не зовсім задоволені обраною професією.


Гостей запросили оглянути виробничі класи та майстерні, в яких майстри виробничого навчання разом зі своїми вихованцями презентували свою професію, та розповідали про  роботу, яка була зроблена на протязі навчального року.

Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорії "А1", "А2").  Слюсар  сільськогосподарських машин та устаткування.  Водій автотранспортних засобів (категорія "С1")
Рівень кваліфікації - слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування 3 розряду, тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва категорії «A1», «А2»,водій автотранспортних засобів категорії «С1».

Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування. Слюсар з ремонту автомобілів,  Водій автотранспортних засобів (категорія "С1") 
Рівень кваліфікації - слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування 2 розряду, слюсар з ремонту автомобілів 4 розряду, водій автотранспортних  засобів категорії «С1».


Оператор комп’ютерного набору. Офісний службовець (бухгалтерія)
Рівень кваліфікації – оператор комп’ютерного набору II категорії.

Кухар. 
Рівень кваліфікації – кухар IV  розряду.

Учням зі шкіл  дали можливість спробувати самотужки зробити вироби з тіста. 
 Одним фото важко передати того настрою, який панував в лабораторному класі. 
З великим задоволенням та зацікавленістю слухали  гості наших учнів, які проводили для них майстер- клас. Кожний хотів спробувати зробити виріб власними руками.









На завершення святкового дійства, учні з професії "Кухар" як справжні господарі, пригощали всіх гостей смачними кулінарними шедеврами, які зробили власними руками під керівництвом наставників. 



 Перукар.
Рівень кваліфікації – перукар I класу

Доповненням став майстер- клас, який був презентований на святковому заході






















Увесь день в навчальному закладі панувала привітна, дружня атмосфера та всіх переповнювали позитивні, веселі емоції. «День відкритих дверей» дає можливість краще зрозуміти, яким буде навчання в училищі та зробити правильний вибір.









Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.