Абітурієнту

пʼятницю, 29 квітня 2016 р.

28 квітня - Всесвітній день охорони праці

       Міжнародна організація (МОП) оголосила 28 квітня  Всесвітнім днем охорони праці для того щоб привернути увагу світової громадськості до масштабів проблеми, а також до того, яким чином створення та просування культури охорони праці може сприяти зниженню щорічної смертності на робочому місці. 
     В Україні цей День отримав назву «День охорони праці» і відзначається згідно з Указом Президента України від 18 серпня 2006 року № 685/2006 щорічно 28 квітня.
  
  У 2016 році Всесвітній день охорони праці за рекомендацією МОП відзначається під девізом: «Стрес на робочому місці: колективний виклик». В цей день відповідальна за охорону праці – А.Г. Мутавчі та психологом училища – В.В. Семенюк підготували та провели захід , де розповіли учням про причини й наслідки травматизму на робочих місцях.
На захід був запрошений  начальник караулу 30-ї Державної рятувальної пожежної частини Овідіополя, майор Чешев Костянтин Вікторович, який провів бесіду з учнями про наслідки недотримання правил з пожежної безпеки.


Також були розглянуті питання з безпеки життєдіяльності, пожежної безпеки, радіаційної безпеки, цивільного захисту,виробничої санітарії.
Усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять людей загиблих в наслідок нещасних випадків на виробництві.


Учні переглянули навчальний відеофільм з Протипожежної безпеки.

Відповідальна за охорону праці та психолог провели вікторину з врученням солодких призів учням.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.