Абітурієнту

четвер, 7 червня 2018 р.

Досвід роботи з національно-патріотичного виховання


Якщо буде світло в душі, буде краса в людини,
Якщо є краса в людини, буде гармонія в домі,
Якщо є гармонія в домі, буде порядок у нації,
Якщо є порядок у нації, буде мир у світі

   



   Для педагогічного колективу нашого училища патріотичний напрямок роботи був і залишається пріоритетним. Робота з національно-патріотичного виховання в училищі проводиться згідно річного плану виховної роботи затверджений директором училища та планів виховної роботи класних керівників, які затверджені заступником директора з навчально-виховної роботи.

     У своїй роботі колектив користується нормативними документами. Серед них: Наказ Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, Міністерства освіти і науки України, Міністерства оборони України, Міністерства культури і туризму України від 27 жовтня 2009 року № 3754/981/538/49 «Про затвердження Концепції національно-патріотичного виховання молоді», Державна цільова програма «Молодь України» на 2009-2015 роки (затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 28 січня 2009 року № 41), «Основні орієнтири виховання учнів 1-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів» (затверджені наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України № 1243 від  31.10.2011), наказ № 641 від 16 червня 2015 року «Про затвердження Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді» та інші розпорядчі документи, які визначають національну спрямованість виховання дітей та учнівської молоді.

     В даному напрямку 2017-2018 н.р. в училищі пройшли заходи:

      Досвід роботи  нашого училища показує, що  тільки тісна співпраця викладачів, майстрі в/н, учнів, батьків, громадськості,  яка проводиться систематично, цілеспрямовано і наполегливо може виховати справжнього громадянина, готового до захисту своєї Вітчизни.




Самойленко Н.Г.
Заступник директора з НВихР 











Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.