Абітурієнту

четвер, 7 грудня 2017 р.

Екскурсія до пожежно-рятувальної частини

В рамках проведення «Тижня правознавства»  07 грудня учні І курсу  відвідали 30 пожежно-рятувальну частину Овидиопольського району.


 Під час екскурсії учні мали змогу ознайомитися з правилами пожежної безпеки, розширити уявлення про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення. Начальник караулу ДПЗЧ №30 Чешев Костянтин Вікторович розповів, як оперативно-рятувальні загони реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей.
   Найбільше учням запам’яталися відвідини гаража з технікою та устаткуванням. Учні фотографувались поруч з технікою та мали змогу роздивитись та примірити костюми, в яких працюють пожежні. Ведучий екскурсії  розповів учням про те, як працює та чи інша техніка та відповідав на питання, які задавали діти.

Після побаченого і почутого кожний присутній глибше зрозумів  важливість та героїчність  професії  пожежника. Ця екскурсія дала можливість познайомити хлопців з професією героя-рятувальника та навчити їх безпеці життєдіяльності.

Дякуємо співробітникам пожежної частини №30 за захоплюючу та пізнавальну екскурсію!





















Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.