Абітурієнту

середу, 6 грудня 2017 р.

З Днем Захисника Вітчизни!

День Захисника Вітчизни - свято сміливих, сильних, спритних, витривалих та мужніх захисників  України. Саме такими і зростають наші хлопці і дівчата, адже багато з них мріють служити в українському війську. Звичайно, що шлях до спритності і витривалості пролягає через спортивну діяльність. Так, у ДНЗ «Овідіопольське професійно-технічне аграрне училище» було проведено спортивно-розважальні змагання (військова підготовка юнаків, показові виступи), який підготував та провів викладач предмету «Захист Вітчизни» Руссу Микола Васильович, а йому допомагали ведучі – Матвієнко Віра (група 309) та Ільєва Інна (група 302). 

Мета: сприяти патріотичному вихованню учнівської молоді; спонукати учнів до осмислення себе як частинки великого українського народу; пробуджувати національну самосвідомість; розвивати розумові і фізичні здібності, кмітливість і спритність;виховувати патріотичні почуття до рідної землі, дружби та взаємоповагу один до одного, взаєморозуміння.


 Ведучі заходу запропонували глядачам здійснити цікаву подорож у дивовижний світ чоловічої сили і краси, кмітливості  та майстерності.  Змагання відбулися між юнаками групи 208, які показали свою готовність до служіння Батьківщині. Юнаки були учасниками конкурсів на спритність. 

В конкурсі «Інтелектуал» вони показали свої теоретичні знання із предмету «Захист Вітчизни» та знання Козацької термінології. Акцент був зроблений на зростання патріотизму в сучасному суспільстві та необхідності отримання освіти з метою стати повноцінними громадянами своєї країни. В практичних конкурсах юнаки показали: свою вправність – в одягненні протигазу на швидкість, наскільки сильні майбутні захисники – у віджиманні від підлоги, в конкурсі «Шеф-кухар» юнаки переконували журі в тому, що солдат в армії має бути ситим і нагодованим добре.




Між конкурсами учні виконували вірші та пісні про захисників Вітчизни. Глядачі аплодували за виконання пісень армійської тематики Рустаму Ангуряну (група 303)  та Лафазан Наталії (група 309) за прочитаний вірш «Лист матері до сина, що пішов служити до армії»



   Під час виступів учнів викладачі і майстри виробничого навчання з гордістю спостерігали за своїми вихованцями, пишалися їх сміливістю, завзяттям, спортивною та військовою підготовкою. Під час презентації демонструвалися сторінки про збройні сили України.
   
















Перемогу  отримали: ІІІ місце - Стоянов Іван, ІІ місце - Войтюк Андрій,  І місце - Грузін Юрій


Вітаємо з Днем Захисника Вітчизни!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.