Абітурієнту

вівторок, 6 грудня 2016 р.

Тиждень з професії "Оператор комп’ютерного набору, конторський службовець (бухгалтерія)"

    З 7 листопада  по  11 листопада  в ДНЗ «Овідіопольське професійно-технічне аграрне училище»  було проведено тиждень  приурочений професії «Оператор комп’ютерного набору, конторський  службовець (бухгалтерія)».


   
Тиждень був насичений.  Першого дня  було проведено конкурс стінних газет  у якій учні   продемонстрували   як  свої вміння  гарно малювати, так і вміння  працювати  з ПК.  Викладачі зробили чудову виставку всієї літератури, за допомогою якої проводиться підготовка до уроків, до написання дипломних робіт.




Другого дня було  проведено "Бухгалтерський  КВН"  з учнями  третього курсу.  Гра була  дуже насиченою, учать приймали не тільки учні, алей й гості які були присутні.  Тут було продемонстровано і бухгалтерські навики та вміння учнів, і  їх  спостережливість,  уважність,  прагнення допомогти один одному  у виконанні певних завдань. Також вони показали артистичні здібності та проявили себе як дружній колектив. Під час  цього КВН  учні  підтвердили, що їх знання дійсно на  належному  рівні  і викладач  старанно виконує свої обов’язки та надає весь необхідний матеріал для навчання.






     Третій день   захопив  учнів  грою   «Комп’ютерний турнір» між учнями другого курсу.  Гра була яскравою та  завзятою, адже ні перша ані друга команда не  хотіла поступатися. А це свідчить про те, що  учні  у нас старанні та  завжди намагаються взяти всі ті знання якими з ними діляться наші викладачі.  Учні з задоволенням грали та демонстрували свої знання, адже їх захвачувала жага до перемоги.  Кожен приймав активну участь , намагалися діяти  дружньо. Тож ціль, яку поставив викладач була досягнена, а це і є головним.




Четвертого дня,  учні всіх груп «Оператор комп’ютерного набору, конторський (офісний) службовець (бухгалтерія)»  під керівництвом майстрів в/н та  викладачів спецдисциплін, підготували чудову презентацію, у якій розповіли про  «серце» училища, а саме про  всі професії, які є в навчальному закладі. Увагу  приділили кожній професії,  та продемонстрували свої навики не тільки як оператори комп’ютерного набору, але й як чудові  учні, які з повагою ставляться до праці кожного, хто  робить свій вклад у життя училища.


На п’ятий день було проведено підсумок плідного тижня, а саме проводилося нагородження  всіх тих учнів, які приймали активну участь у проведенні   тижня, який був присвячений саме їх професії. Всі залишилися задоволені, а це  і є найголовнішим.









Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.