Абітурієнту

четвер, 26 травня 2016 р.

Виховний захід «Дисципліна на дорогах – запорука безпеки»


  25 травня в Овідіопольському ПТАУ було проведено захід  «Дисципліна на дорогах – запорука безпеки»  з спільно із представником відділення ДАІ Овідіопольського району  старшим лейтенантом  Серяк С.А.



Місто Овідіополь відрізняється від великих міст. Але й воно має багато доріг та перехресть, тому нам необхідно бути уважним на вулицях міста. Ми повинні поважати дорогу, щоб дорога поважала нас... Такими словами розпочала захід заступник директора з НВР Балан С.Г.


Представник ДАІ звернув увагу на те, як орієнтуватися на дорозі завдяки дорожнім знакам і світлофорам. Окрім того, Сергій Анатолійович  роз’яснив учням, як правильно переходити проїжджу частину дороги, застеріг від спроб нехтування Правилами дорожнього руху.


З метою поглиблення знань  Правил дорожнього руху, учнями було переглянуто тематичний документальний фільм. На закріплення теми проведено вікторину. За правильну відповідь учні отримували "солодкий жетон" - цукерку.






Вітаємо учня 108 групи Гензеру Станіслава, якій  отримав найбільше жетонів!


В усіх країнах світу люди намагаються ніколи не порушувати  Правил дорожнього руху, тому що поведінка на дорогах – показник культури людини.

Бажаємо всім безпечних доріг! Будьте вихованими!




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.