Абітурієнту

середу, 6 травня 2015 р.

Урок мужності – «Шляхами великого подвигу»


8 травня - День примирення та скорботи жертв Другої світової війни.

         З почуттям хвилювання зібралися учні в районній бібліотеці на урок мужності під назвою "Шляхами великого подвигу", присвячений 70-річчю Великої Перемоги.
        Захід був направлений на розвиток патріотичних почуттів, виховання пошани до історичної пам’яті та привернення уваги до ювілейної дати – звільнення України від фашистської Німеччини.
Ведуча, бібліотекар Паламарчук Л.В., розповіла про злочинну сутність фашизму, про боротьбу нашого народу з фашистами під час війни, про втрати кожної сім’ї, рідних і близьких.
Запрошені на зустріч ветерани Сеїн М.О., Чуприна В.П. поділилися своїми спогадами про воєнні часи, про свій власний шлях до Великої Перемоги.






























           Учасники гуртка СЮТ «Юні філателісти» (керівник, вчитель історії Нестеренко Т.М.) Будна О., Василишин М., Кірієва С. розповіли про марки, випущені на честь Великої Перемоги та окремо зупинилися на цікавих марках «Дорога життя», де водієм служив овідіополець Боговик М.Н., та на марках «Пам’ятник в берлінському Трєптов парку».

          І хоч далеко відійшли воєнні роки, але вдячні нащадки пам’ятають про тих, хто відстояв для них мирне небо, щасливі дні і радісне дитинство.
Закінчився урок мужності вшануванням пам’яті загиблих у війні – хвилиною мовчання. 


Запрошуємо на сторінку   "Героям Перемоги присвячується!"
                                              Година-реквієм у гуртожитку "Не згасне пам'яті свяча"





Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.