Абітурієнту

суботу, 14 лютого 2015 р.

Захід у гуртожитку - “Молодіжні субкультури”


05.02.2015 року у гуртожитку вихователем Слободенюк І.В., бібліотекарем Білоциценко Т.М. та майстром в  перукарів Жуковою Ю.Д. проведено захід на тему: “Молодіжні субкультури”.
    Мета заходу: виховання толерантного ставлення до представників інших культур, уміння міжособистісного спілкування, відповідальність за доручену справу, здатність до самооцінки.

  
Кожному з нас доводилося на вулиці, в транспорті, чи по телевізору бачити людей, які не схожі на інших. У когось на голові ірокез, хтось увесь у металі, а хтось у чорній шкірі мчить повз вас на мотоциклі. Найчастіше це і є виразники сучасних субкультур. Представники різноманітних субкультур намагаються показати свою індивідуальність.  Ми вирішили спробувати продемонструвати молодіжну субкультуру у  гуртожитку.
    Спочатку була підготовка костюмів, зачісок та макіяжу наших акторів, а вже потім виступ.




     Ведучими на заході були «соціологи» ( Шкарупа Л., Коваль Н.) які проводили досліджування.

 Представниками субкультур були: хіппі- Таратунська Н.; репер- Юрчак О.; готи- Кракан А.; фріки- Драгомірецька Н.; байкери, рокери-Терен О., Касіян К.; панк-Дрозд В.; растаман-Фурсов Р.; ванільки-Саксіна Т.; емо-Тюх Д.; гопники-РадченкоІ. та Мушинський О.

   






  Всі із задоволенням дивилися виступ  представників субкультур та були у захваті. Активну участь приймали учні пільгової категорії, вони - великі молодці!
 
Шановні гості, учасники! 
Напишіть свої враження від того, що ви бачили. Тим, хто готував захід, буде приємно прочитати про себе:-)
Вихователь 
 Слободенюк І.В.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.