До 1 жовтня продовжується набір до навчального закладу за професіями:
- Маляр (будівельні та ремонтно-будівельні роботи)
Будівельні роботи в Україні та за кордоном користуються величезною популярністю серед наших громадян. Отримавши професію ремонтно-будівельного напрямку можна працювати в будівельних організаціях, ремонтно-будівельних і житлово-комунальних управліннях. Наші випускники майстерно володіють прийомами роботи високоякісної і декоративної штукатурки, а також прийомами багатоколірного пофарбування фасадів, будівель спеціальними синтетичними складами.
- Перукар
Перукар — це справжній художник, який працює над кожною
людиною, як над власним полотном. Це не дивно, адже стрижка — процес творчий,
який знаходиться в близькому спорідненні з будь-якою іншою творчою діяльністю
людини. І якщо фахівець здатний створювати справжні витвори мистецтва, що
відповідають високій планці сучасної моди, то він обов’язково доб’ється успіху.
Приходьте на навчання в училище – разом з нами ви доб’єтесь
успіху!
- Кухар
Всім людям необхідна їжа. Здорова їжа дає людині сили,
бадьорість і гарний настрій. А як приготувати їжу так, щоб вона була смачною і
корисною навчать наші викладачі та майстри виробничого навчання.
- Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорія "А1","А2"), слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, водій автотранспортних засобів (категорія "С1")
Сучасний тракторист володіє знаннями та навиками багатьох
сільськогосподарських професій: водія, саме тракториста, механіка, знає будову
і правила експлуатації тракторів і сільськогосподарських машин, систему технічного обслуговування
машинно-тракторного парку, ознаки основних несправностей і способи їх усунення.
Він має необхідні знання основних правил
агротехніки і прогресивної технології механізованих робіт з вирощування
сільськогосподарських культур.
Ми пишаємося успіхами наших випускників які вирощують найдорожче
– ХЛІБ!
НАВЧАННЯ БЕЗКОШТОВНО!
Детальніше на сторінці Абітурієнту
Немає коментарів:
Дописати коментар
Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.