Абітурієнту

понеділок, 20 серпня 2018 р.

До уваги абітурієнтів та їх батьків!


     До 1 жовтня  продовжується набір до навчального закладу за професіями:

  • Маляр (будівельні та ремонтно-будівельні роботи)

    Будівельні роботи в Україні та за кордоном користуються величезною популярністю серед наших громадян. Отримавши професію ремонтно-будівельного напрямку можна працювати в будівельних організаціях, ремонтно-будівельних і житлово-комунальних управліннях. Наші випускники майстерно володіють прийомами роботи високоякісної і декоративної штукатурки, а також прийомами багатоколірного пофарбування фасадів, будівель спеціальними синтетичними складами.


  • Перукар

   Перукар — це справжній художник, який працює над кожною людиною, як над власним полотном. Це не дивно, адже стрижка — процес творчий, який знаходиться в близькому спорідненні з будь-якою іншою творчою діяльністю людини. І якщо фахівець здатний створювати справжні витвори мистецтва, що відповідають високій планці сучасної моди, то він обов’язково доб’ється успіху.
  Приходьте на навчання в училище – разом з нами ви доб’єтесь успіху!
  • Кухар

  Всім людям необхідна їжа. Здорова їжа дає людині сили, бадьорість і гарний настрій. А як приготувати їжу так, щоб вона була смачною і корисною навчать наші викладачі та майстри виробничого навчання.





  • Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорія "А1","А2"), слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, водій автотранспортних засобів (категорія "С1")
Сучасний тракторист володіє знаннями та навиками багатьох сільськогосподарських професій: водія, саме тракториста, механіка, знає будову і правила експлуатації тракторів і сільськогосподарських машин,  систему технічного обслуговування машинно-тракторного парку, ознаки основних несправностей і способи їх усунення. Він має  необхідні знання основних правил агротехніки і прогресивної технології механізованих робіт з вирощування сільськогосподарських культур.
   Ми пишаємося успіхами наших випускників які вирощують найдорожче – ХЛІБ!

НАВЧАННЯ БЕЗКОШТОВНО!


Детальніше на сторінці Абітурієнту




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.