Абітурієнту

пʼятницю, 30 вересня 2016 р.

Урок пам'яті "Бабин Яр : без права на забуття"


        До 75-річниці подій Бабиного Яру, в училищі були   проведені заходи, метою яких стало виховання історичної пам'яті учнів, формування почуття патріотизму й любові до рідної землі проведені заходи,метою яких стало виховання історичної памяті у учнівформування почуття патріотизму й любові до рідної землі.
      28.09.2016р. бібліотекарі Овідіопольської ЦРБ разом з викладачем історії ОПТАУ Нестеренко Т.М.  провели  урок пам'яті  «Бабин Яр: без права на забуття». До 75 роковин трагедії, класні керівники провели інформаційну годину в своїх групах.
     
Мета: вшанувати жертв злочинів, скоєних нацистами під час окупації столиці України, розкрити зміст подій, пов’язаний з трагедією в Бабиному Яру, продовжувати формувати основу культури міжнаціональних відносин у суспільстві.




      Учні усвідомили про те, що мир, життя і злагода- найвищі на землі цінності, це головне, що нам потрібно сьогодні. Пам’ятаючи про трагедію минулої війни, ми з надією дивимося в майбутнє і віримо в нашу державу.
     Річниця трагедії Бабиного Яру завжди була й залишається приводом не тільки згадати про жертв війни та Голокосту, але й вшанувати героїв опору нацизму, що стали взірцем взаємоповаги між народами, прикладом духовного подвигу заради порятунку життя людей.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.