Абітурієнту

вівторок, 24 березня 2015 р.

Літературна година до Міжнародного дня поезії


Поезія – це завжди неповторність
Якийсь безсмертний дотик до душі


19 березня в Овідіопольській центральній районній бібліотеці проведена літературна година на честь 85-річчя з дня народження Ліни Костенко, української поетеси, нашої сучасниці, а також 120-річчя з дня народження Максима Рильського, відомого українського поета та з нагоди відзначення 21 березня Міжнародного дня поезії.


На заході було представлено дуже цікаву програму виступу філателістичного гуртка "Юні філателісти (керівник, автор навчальної програми з позашкільної освіти гуманітарного напрямку "Юні філателісти" Нестеренко Т.М., викладач ОПТАУ). 
       Учні нашого училища  Морозович В., Гусєва Н., розповіли про марки, присвячені українським поетам і письменникам – Т.Шевченку, Л. Глібову, М.Рильському, Л.Костенко та ін., і зачитали уривки з їх творів.

Активними оплесками присутні зустріли виступ Іллічівської письменниці та поетеси В. Сидорук і голови літературного товариства «Просвіта» О.Кривошапка, які розповіли про свій життєвий і творчий шлях і зачитали свої кращі твори.

Дуже розчулив всіх присутніх на заході виступ місцевої поетеси, бібліотекаря Овідіопольської ЦРБ Ліщенко М.В., яка зачитала свої вірші, та активної читачки бібліотеки Багмет Н.Ф., яка розповіла про свого родича, який вчився з українською поетесою Л.Костенко в одному ВУЗі, в одній групі із студентських років до сьогоднішнього дня підтримує дружні стосунки з цією знаменитістю.
На завершення бібліотекар Паламарчук Л.В. всіх запросила якомога частіше звертатися до безмежного поетичного багатства України і світу.


























                                                                                                    Бібліотекар 

Овідіопольської центральної районної бібліотеки 

Слободянюк Н.М.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.