Абітурієнту

пʼятницю, 24 лютого 2017 р.

Оголошення


ЧОРНОМОРСЬКИЙ МОРСЬКИЙ КОЛЕДЖ
ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО МОРСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ


ОГОЛОШУЄ НАБІР
НА 2017-2018 НАВЧАЛЬНИЙ РІК

Коледж здійснює підготовку фахівців за освітньо-кваліфікаційним рівнем вищої освіти «молодший спеціаліст» за галуззю знань:                      
07 «Управління та адміністрування», спеціальністю: «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
 

Інформаційна година: «Масляна, Масляна, яка ти красна!»

     Народні звичаї охоплюють усі ділянки громадського, родинного і суспільного життя.
     23 лютого в училищі пройшла інформаційна година: «Масляна, Масляна, яка ти красна!»
Масляна відбулася завдяки наполегливій підготовці викладача спецдисциплін, класного керівника  Ференцової О.М., майстра виробничого навчання Боговик О.В. та їх вихованців - учнів 204 групи, які навчаються за професією "Кухар".


понеділок, 20 лютого 2017 р.

"Моя професія - Кухар!" Отримання диплому кваліфікованого робітника

    Настав надзвичайно хвилюючий день для випускників з професії "Кухар" ( на базі 11класу, майстер в\н - Токмак С.В.). Це день - який відкриває безмежні горизонти перед тепер вже колишніми учнями, день - який примушує серця шалено битися від усвідомлення того, що доля набирає нових обертів, кличе майбутніми перспективами та сподіваннями, і, водночас, завмирає від ніжної та світлої печалі прощання з викладачами, майстром виробничого навчання, друзями, стінами училища, які за період навчання стали рідними.


    Було все: падіння і злети, невдачі і успіхи, сум і радість. Позаду захист дипломних робіт, який з'їв, мабуть, не одну нервову клітину, а тепер ми зібралися на свято, щоб провести випускників у доросле життя - інколи тернисте, але таке прекрасне.   

пʼятницю, 17 лютого 2017 р.

Літературна година «Мова – головна ознака і символ нації»

17 лютого в ОПТАУ з нагоди Міжнародного дня рідної мови бібліотекарі центральної районної бібліотеки разом з викладачем української мови та літератури Батечко Л.І. провели літературну годину «Мова – головна ознака і символ нації». Вони розповіли присутнім про історію поневірянь рідної мови, про її коріння, розвиток, удосконалення і утвердження майстрами українського слова. 


День Закоханих у гуртожитку

14 лютого 2017 року в гуртожитку було проведено конкурс до Дня Закоханих "На крилах кохання", під час якого учні утворивши пари приймали участь в різноманітних конкурсах. 



Урок памяті «Герої Небесної сотні»

   З нагоди відзначення третьої річниці загибелі Небесної сотні бібліотекарі центральної районної бібліотеки разом з викладачем історії Нестеренко Т.М. провели 16 лютого в ОПТАУ урок памяті «Герої небесної сотні». Вони розповіли про героїку загиблих протестувальників, про трагізм подій в лютому 2014 р.  на майдані Незалежності в центрі Києва.

   

четвер, 16 лютого 2017 р.

Люби Ти Україну. Тік "Так, я люблю Україну"/ The Fight for Ukraine: the ...

Бесіда “Живи за законом”

Згідно плану спільних заходів з ДНЗ “Овідіопольське професійно-технічне аграрне училище”, 27.01.2017 спеціалісти Овідіопольського бюро правової допомоги разом з педагогами провели бесіду на тему: “Живи за законом” для учнів аграрного училища.



Інформаційна година: «Насильство в сім'ї та діяльність органів внутрішніх справ щодо його подолання»

Згідно спільних заходів ОПТАУ та Першого одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, 16 лютого  працівниками Овідіопольського бюро правової допомоги Чебаненко Н.П. та Левицькою А.М.,  проведено бесіду з  учнями І та ІІ курсу за темою: «Насильство в сім'ї та діяльність органів внутрішніх справ щодо його подолання»


середу, 15 лютого 2017 р.

420 річниця з Дня народження Петра Могили


15 лютого 2017 року в Овідіопольському ПТАУ відбулася учнівська конференція присвячена 420 річниці з дня народження видатного просвітителя державного та церковного діяча Петра Могили.

       Учні підготували цікаві виступи про видатного діяча, учні гуртка « Юні філателісти » продемонстрували марки, які українська та молдовська поштові адміністрації присвятили Петру Могилі.     

вівторок, 7 лютого 2017 р.

Миколаївська філія КНУКіМ


З  профорієнтаційною роботою до нас завітали представники з Миколаївської філії Київського Національного Університету Культури і Мистецтва - директор Миколаївського коледжу культури і мистецтв Огієноко М.М. та викладач кафедри мистецтв Ладний Антон Сергійович.  
   

понеділок, 6 лютого 2017 р.

ОГОЛОШЕННЯ

ШАНОВНІ ТРЕТЬОКУРСНИКИ!


9 лютого об 11-55, в кабінеті перукарської справи відбудеться урок-консультація щодо ЗНО- 2017



ВИБІР ПРОФЕСІЇ - ВИБІР МАЙБУТНЬОГО

   
 В приміщені Овідіопольського районного центру зайнятості до дня Державної служби зайнятості відбувся Ярмарок професій в рамках проведення «Тижня профорієнтації», в якому взяли участь  ДНЗ «Овідіопольське аграрне училище» та інші навчальні заклади.
     Захід відвідали 35 учнів 9 – тих класів трьох загальноосвітніх шкіл району.

   

пʼятницю, 3 лютого 2017 р.

Достойні кухарі ІV розряду - 205 група

19 cічня 2017 року учні 205 групи (майстер в/н Токмак С.В., викладач спецдисциплін – Ференцoва О.М.)  проводили контрольно-кваліфікаційні завдання на підтвердження кваліфікації  "Кухар ІV розряду".



Історична година: «Мудрість козацької доби»

    З нагоди 525 річниці Українського козацтва бібліотекарі центральної районної бібліотеки разом з викладачем історії Нестеренко Т.М. 2 лютого провели в ОПТАУ історичну годину «Мудрість козацької доби», на якій розповіли про виникнення Українського козацтва, створення Запорозької Січі, її устрій, порядок, звичаї та традиції козаків. 
Українське козацтво надзвичайно цікаве та важливе явище в історії як країни, так і світу. Козаки дивували та захоплювали, надихали митців на створення своїх шедеврів, берегли рідну культуру та звичаї.   

Тиждень хімії, біології, екології та географії

Під час проведення заходів які були заплановани в рамках тижня - учні були надзвичайно активні.