Абітурієнту

середу, 26 жовтня 2016 р.

Бесіда з працівниками Овідіопольського бюро правової допомоги



17 жовтня 2016 року працівниками Овідіопольського бюро правової допомоги було проведено зустріч з  учнями І-ІІ курсу за темою: «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?»
В ході зустрічі учням було надано інформацію про права неповнолітніх дітей, роботу бюро, його основні завдання, цілі, напрямки роботи, місцезнаходження та графік роботи.

вівторок, 25 жовтня 2016 р.

Увага - КОНКУРС!

Розпочинається конкурс фото- та відеоробіт “Україна та НАТО: сучасний погляд української молоді”

Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Серце до серця» спільно з Міністерством культури України, Посольством Литовської Республіки в Україні у вересні-грудні 2016 року проводять Всеукраїнський конкурс фото-, відеоробіт «Україна та НАТО: сучасний погляд української молоді».
Основною метою конкурсу є сприяння у формуванні громадського світогляду та позиції української молоді на НАТО; привернення уваги молоді на проблематику національної безпеки, соціального партнерства, культурної співпраці тощо.


За додатковою інформацією  звертатися до заступника директора з НВихР – Самойленко Н.Г.



понеділок, 17 жовтня 2016 р.

Виховна година: «Українське військо - від витоків до сьогодення»

14 жовтня – День Покрови Пресвятої Богородиці, яка з давніх-давен є покровителькою українського козацтва й усіх українських збройних формувань. У цей день відзначається День Українського козацтва,  а ще – це День захисника України.


Для учнів Овідіопольського ПТАУ бібліотекарі Овідіопольської ЦРБ разом з викладачем історії Нестеренко Т.М. провели виховну годину «Українське військо - від витоків до сьогодення».

понеділок, 10 жовтня 2016 р.

Інформаційна година щодо престижності військової служби у Збройних Силах України за контрактом

06 жовтня 2016 року,  відбулася зустріч хлопців та дівчат третього курсу із представником районного військомату.  Під час бесіди учні не тільки дізналися про умови проходження військової служби за контрактом, мобілізаційні заходи держави, проблеми та будні сучасної армії, але й отримали можливість поставити свої запитання та почути на них відповіді. 


Річниця студентської Революції на граніті

З  02 – 17 жовтня,  відзначається 26-та річниця студентської Революції на граніті – першого успішного ненасильницького політичного протесту проти комуністичної влади в Українській РСР.

«Революція на граніті. 16 днів боротьби» – під такою назвою, 5 жовтня  пройшла виховна година для учнів першого курсу. Молоді люди із захопленням слухали розповідь про події недавньої історії.

середу, 5 жовтня 2016 р.

Вітання учнів до Дня Вчителя

Якось Цицерон розмірковував: маючи поганих кравців - не матимеш гарного одягу, якщо погані пекарі - їстемеш не смачний хліб, якщо матимеш поганих вчителів - то не матимеш майбутнього....
Учні Овідіопольського ПТАУ до Свята Вчителя вітали своїх наставників-викладачів, майстрів в\н, вихователів святковим концертом.