Абітурієнту

пʼятницю, 30 вересня 2016 р.

Шановні колеги!


Урок пам'яті "Бабин Яр : без права на забуття"


        До 75-річниці подій Бабиного Яру, в училищі були   проведені заходи, метою яких стало виховання історичної пам'яті учнів, формування почуття патріотизму й любові до рідної землі проведені заходи,метою яких стало виховання історичної памяті у учнівформування почуття патріотизму й любові до рідної землі.
      28.09.2016р. бібліотекарі Овідіопольської ЦРБ разом з викладачем історії ОПТАУ Нестеренко Т.М.  провели  урок пам'яті  «Бабин Яр: без права на забуття». До 75 роковин трагедії, класні керівники провели інформаційну годину в своїх групах.
     

вівторок, 27 вересня 2016 р.

Історичний екскурс: "150-річчя з дня народження Михайла Грушевського"

27 вересня 2016 року, бібліотекарі Овідіопольської ЦРБ разом з викладачем історії ОПТАУ Нестеренко Т.М. провели  історичний екскурс спрямований на вивчення ролі постаті Михайла Грушевського в історії українського державоутворення та науки.

пʼятницю, 16 вересня 2016 р.

Благодійна допомога від "Корпорації Монстрів"


16 вересня 2016року  учні пільгової категорії (І курс) отримали благодійну допомогу від волонтерської групи Катерини Ножевникової "Корпорація Монстрів".

Це подушки, одіяло, посуд, засоби особистої гігієни, інформаційні матеріали з питань ВІЛ\СНІДу
Дякуємо волонтерам за допомогу.
Завдяки вам наразі дівчата та хлопці мають все необхідне.
Учні  передають персональну подяку кожному з вас.






четвер, 15 вересня 2016 р.

Методичні рекомендації до проведення «УРОКУ ПАМ’ЯТІ ТРАГЕДІЇ БАБИНОГО ЯРУ ТА «БАБИНИХ ЯРІВ» УКРАЇНИ»

На виконання плану заходів у зв’язку з 75-ми роковинами трагедії Бабиного Яру, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України 30.12.2015 №1419-р,  28 вересня  провести класним керівникам виховну годину «Уроки пам’яті трагедії Бабиного Яру та «бабиних ярів» України». На цих заняттях варто згадати події Другої світової війни та злочини тоталітарних режимів.

Методичні рекомендації до проведення
«УРОКУ ПАМ’ЯТІ ТРАГЕДІЇ БАБИНОГО ЯРУ
ТА «БАБИНИХ ЯРІВ» УКРАЇНИ»

Україну в ХХ столітті спіткало чимало трагедій, серед яких – Голодомор, Голокост, українсько-польський конфлікт та Волинська трагедія, депортація кримсько-татарського народу. Вивчення цих історичних подій та явищ на основі сучасної методології має великий освітній та виховний потенціал.

середу, 14 вересня 2016 р.

Змагання до Дня фізкультурника

      13 вересня 2016 року в Овідіопольському ПТАУ пройшли змагання між учнями І – ІІІ курсу. Приурочені змагання були до Дня фізкультурника.
      Бажаємо усім, хто безмежно захоплений фізичною культурою і не стоїть осторонь виру спортивного життя - міцного здоров’я, бадьорості духу, вдалих стартів і нових яскравих перемог!


четвер, 1 вересня 2016 р.

Свято 1 вересня - початок нового 2016-2017 навчального року.

        Ми раді вітати наших учнів на святі Першого дзвоника. Учні чекають його з нетерпінням. В очах старшокурсників сум, бо для них це останнє Свято Знань в училищі. В очах першокурсників – радість і хвилювання.
    Дружною сім'єю: працівники училища, на чолі з директором В.С. Марценковським, батьки,  діти і гості вітали один одного з цим головним святом.  Цей день є визначним і радісним  для кожного з нас. Адже він знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на учнівській  ниві.


 Після урочистої лінійки класні керівники запросили своїх вихованців на перший урок: «Щоб у серці жила Батьківщина»  присвячений 25-річниці Незалежності України.