Абітурієнту

вівторок, 28 жовтня 2014 р.

50 років Овідіопольському професійно-технічному аграрному училищу


11 жовтня 2013 року  Овідіопольське професійно-технічне аграрне училище святкувало 50-річницю  з дня створення. Згідно  з Постановою Ради Міністів України від 4 липня 1963 року було створено училище механізації сільського господарства №11. Заняття  розпочалися 1 жовтня 1963року.
 

неділю, 26 жовтня 2014 р.

Будити в дітях прагнення думати...


      На це спрямована навчальна програма з позашкільної освіти гуманітарного
напряму «юні філателісти», розроблена викладачем Овідіопільського професійно-технічного аграрного училища Тетяною Нестеренко.
      У Концепції розвитку філа телії в Україні на 2013 –2018 рр. чимало уваги приділено дитячій філателії. Нещо давно відбулася знакова подія у справі популяризації колек ціонування поштових марок серед дітей і юнацтва: Інститут інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України за твердив навчальну програму з позашкільної освіти гуманітарного напряму «юні філателісти». Її автором стала викладач Овідіопільського професійно-технічного
аграрного училища Тетяна Нестеренко. Те, що таку програму склала мешканка Одещини, – не випадковість, адже Одеська дирекція Укрпошти приділяє значну увагу розвитку філателії, зокрема дитячої.


суботу, 25 жовтня 2014 р.

Архів 2014-2015н.р.

Тиждень перукарської справи 2014-2015н.р.


Проведення тижня перукарської справи сприяло підвищенню інтересу учнів до майбутньої професії, удосконаленню професійних знань , умінь та навичок. 
Завданням тижня перукарської справи було : навчити учнів творчо мислити, виробляти ідеї, знаходити шляхи їхньої реалізації на практиці, виховувати потребу у творчості, в удосконаленні естетичного смаку; що було досягнуто.
читати далі...



Тиждень фахової майстерності з професії "Кухар"2014-2015н.р.


 

Метою проведення конкурсу було формування пізнавального інтересу до вивчення спец предметів з професії "Кухар", виховання любові до обраної професії, наполегливості у досягненні поставленої мети, почуття відповідальності та взаємоповаги. 

читати далі...


Тиждень знань з Правил дорожнього руху 2014-2015н.р.


  Проведення Тижня  Правил дорожнього руху сприяло підвищенню інтересу учнів до майбутньої професії, удосконаленню професійних знань, та навичок, розвитку уміння логічно розмірковувати і робити висновки із ситуацій на дорогах.

читати далі...




Тиждень з професії "Оператор комп'ютерного набору, конторський службовець (бухгалтерія)




















З 1 грудня  по  5 грудня  в ДНЗ «Овідіопольське професійно-технічне аграрне училище», був проведений тиждень  з професії «Оператор комп’ютерного набору, конторський (офісний) службовець (бухгалтерія). 


Будити в дітях прагнення думати...

На це спрямована навчальна програма з позашкільної освіти гуманітарного напряму  «юні філателісти», розроблена викладачем Овідіопільського про фесійно -технічного аграрного училища 
Тетяною Нестеренко.

читати далі...

В дусі патриотизму

Дівчата, які навчаються на перукаря, підготували  патріотичну заставку, та показали ії на Святі 1 вересня 2014-2015н.р.




1 2 3 4 5


Коротка історична довідка



Серед освітніх закладів району  авторитетом користується Державний професійно–технічний навчальний заклад «Овідіопольське професійно – технічне аграрне училище». 
Заклад був створений у  1963 році, як училище механізації сільського господарства № 11. У 1965 році училище отримало 400 га землі для підготовки робітників сільськогосподарського профілю.